Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de carne de cabrito (en trozos de 4-5 cm)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 cebolla (aprox. 150 g) en cuartos
- 1 rebanada de pan de molde sin corteza, troceado
- 1 cucharada de vinagre
- 70 - 80 g de hígado del cabrito en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal gorda
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 trozo de guindilla seca
- 1 cucharada de pimentón
- 750 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1325 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Judías blancas a la toscana
35min
Cóctel de arándano y naranja sin alcohol
5min
Cerdo asado crujiente con verduras y salsa de sidra (MEATER)
2h 20 min
Estofado de ventresca de bonito
40min
Conejo con beicon y zanahorias en dos cocciones
1 godz. 10 min
Ternera Bloody Mary (Reino Unido)
2h 15min
Cocido montañés
14sa 20 dk
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 godz. 30 min
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30 min
Plum cake y refresco de frutas naturales
2h
Pierna de cordero asada con patatas, calabaza y salsa de menta (MEATER)
2h