Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de carne de cabrito (en trozos de 4-5 cm)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 cebolla (aprox. 150 g) en cuartos
- 1 rebanada de pan de molde sin corteza, troceado
- 1 cucharada de vinagre
- 70 - 80 g de hígado del cabrito en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal gorda
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 trozo de guindilla seca
- 1 cucharada de pimentón
- 750 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1325 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40min
Potaje de judías con borrajas
30 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Caldo de millo
50 Min
Tortillas canarias de carnaval
45min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Caldo de papas
45min
Truchas saladas de bacalao con batata y mojo de almendra
1 Std. 15 Min
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15min
Cocido montañés
14sa 20 dk
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min