Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mermelada de chile
- 70 g de chalotas
- 10 g de chile rojo fresco (sin pedúnculo ni semillas)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de azúcar
- 40 g de vinagre
- 1 ½ cucharadas de zumo de lima
- 20 g de azúcar moreno
Vieiras
- 10 vieiras (solo los cuerpos, sin coral)
- 2 cucharadas de zumo de lima
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra para pintar
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 3 - 4 ramitas de cilantro fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 280.5 kJ / 67.1 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 223.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minitostas de falso tartar de tomate
20min
Rape en salsa americana
1h
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30min
Ensalada de magret de pato con vinagreta de balsámico y arándanos (Al vacío)
1h 35min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50 min
Bogavante en salsa Newburg
1h 15min
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1h 10min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min