Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pierna de cordero
- 1 pierna de cordero con hueso (aprox. 1200 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos pimienta molida
- 20 hojas de menta fresca
- 1000 g de agua
- 2 cucharadas de mostaza a la antigua
Puré de patata a la mostaza
- 1000 g de patatas harinosas peladas y en rodajas (1 cm)
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de leche
- 30 g de mantequilla en trozos
- 50 g de queso cheddar rallado
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 cucharadas de mostaza a la antigua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3268 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 47.3 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1442.6 mg
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)
40min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2h 15min
Magret de pato con salsa de granada
45min
Pierna de cordero asada con patatas, calabaza y salsa de menta (MEATER)
2h
Solomillo de ternera con boletus y rebozuelos al ron
40min
Pechuga de pavo adobada al romero
4h 30 min
Entrecots con mantequilla de hierbas frescas con patatas al romero y brócoli (MEATER)
45min
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45min
Rape al oporto
50min
Filetes de ternera con salsa de fresas
30min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48j
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45min