Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pierna de cordero
- 1 pierna de cordero con hueso (aprox. 1200 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos pimienta molida
- 20 hojas de menta fresca
- 1000 g de agua
- 2 cucharadas de mostaza a la antigua
Puré de patata a la mostaza
- 1000 g de patatas harinosas peladas y en rodajas (1 cm)
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de leche
- 30 g de mantequilla en trozos
- 50 g de queso cheddar rallado
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 cucharadas de mostaza a la antigua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3268 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 47.3 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1442.6 mg
Alternatieve recepten
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45 Min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 Min
Escalopines con salsa de mango
40 Min
Rape al oporto
50 Min
Cóctel de mariscos tropical
15 分钟
Ensalada de pulpo y aguacate con salsa criolla de cebolla roja
2 Std.
Costillas de cerdo con glaseado balsámico al chocolate
2 Std.
Pierna de cordero asada con patatas, calabaza y salsa de menta (MEATER)
2 Std.
Salmón marinado con remolacha
48 Std.
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1 Std.
Ceviche de corvina
2sa 40 dk
Dorada rellena de hinojo y manzana a la sidra
45 Min