Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de aceitunas sin hueso
- 2 filetes de anchoa en aceite escurridos
- 1 diente de ajo
- 20 g de alcaparras escurridas
- 80 g de aceite de oliva
Pasta y mariscos
- 600 g de almejas frescas
- 3 cucharaditas de sal
- 1200 g de agua
- 600 g de mejillones frescos limpios
- 400 g de pasta corta seca (p. ej. conchas)
- 50 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite
-
30
g de cerveza
of 30 g de vino blanco - 1 ramita de eneldo fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1985 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas con setas y morcilla
3 Std.
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1ωρ.
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1ωρ.
Ensaladilla peruana con remolacha
2 godz. 30 min
Bollitori
40 Min
Ensalada de tomate con ventresca
45min
Menestra de verduras a la sidra
1ωρ. 30 λεπτ.
Ensalada niçoise con emulsión de sardinillas
35min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 λεπτ.
Guiso de patatas con mejillones
30 λεπτ.
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1ωρ. 10 λεπτ.