Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de aceitunas sin hueso
- 2 filetes de anchoa en aceite escurridos
- 1 diente de ajo
- 20 g de alcaparras escurridas
- 80 g de aceite de oliva
Pasta y mariscos
- 600 g de almejas frescas
- 3 cucharaditas de sal
- 1200 g de agua
- 600 g de mejillones frescos limpios
- 400 g de pasta corta seca (p. ej. conchas)
- 50 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite
-
30
g de cerveza
of 30 g de vino blanco - 1 ramita de eneldo fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1985 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de limón con fresas
25 min
Remojón de naranja y bacalao
30 min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Goulash de chorizo con verduras, garbanzos y pasta
30 min
Frito mallorquín de verduras
1sa
Sopa rusa (Rassolnik)
1sa 20 dk
Sorropotún cántabro con chicharro
40 min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1h 30min
Clafoutis de ciruelas
1 godz. 15 min
Ensalada polaca con salsa tártara
45 min
Ensaladilla japonesa con carpaccio de ternera
1sa
Menú: Pimientos con bacalao - Morcillo con verduras - Pastel de arándanos para dos
1 godz. 15 min