Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de las alcachofas
- 300 g de agua
- 6 alcachofas frescas
Marinada
- 3 dientes de ajo
- 6 - 8 hojas de salvia fresca
- 40 g de zumo de limón
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Terminación y montaje
- 200 g de gulas
- 250 g de fresas en dados de aprox. 1 cm
- 1 cucharada de azúcar
-
1
cucharada de vinagre de jerez
of 1 cucharada de vinagre balsámico - ¼ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 817 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 12.7 g
- Natrium
- 408.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 min
Alcachofas a la crema con crujiente de beicon
1 godz.
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 godz.
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 min
Milhojas de berenjenas con salsa de yogur y mostaza
40 min
Alcachofas a la cerveza
45 min
Espinacas con pasas y piñones
15 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min