Compatibele versies
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ventresca de bonito (de 1 kg aprox.)
- 4 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (sólo las hojas)
-
1
trozo de raíz de jengibre fresca (10-15 g)
of 1 pellizco de jengibre molido - 1 pellizco de curry en polvo
- ¼ de cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de comino en grano
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 40 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de salsa de soja
- 300 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1928 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 62.8 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 813.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Lubina al vapor con aceite de albahaca sobre cremoso de patata
40min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Lubina con salsa de trufa
40min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bonito a la riojana
50 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min