Compatibele versies
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ventresca de bonito (de 1 kg aprox.)
- 4 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (sólo las hojas)
-
1
trozo de raíz de jengibre fresca (10-15 g)
of 1 pellizco de jengibre molido - 1 pellizco de curry en polvo
- ¼ de cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de comino en grano
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 40 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de salsa de soja
- 300 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1928 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 62.8 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 813.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Bonito a la riojana
50min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Lombarda a la naranja con albóndigas de pavo
50min
Calamares en su tinta
1h 5min
Gallo con salsa de pimientos
30 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48 Std.
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.