Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsión de sardinillas
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de sardinas en aceite escurridas
- 7 quesitos en porciones
- 100 g de agua
Ensalada niçoise
- 750 g de agua
- 300 g de judías verdes redondas frescas
- 3 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de espinacas baby frescas
- 1 lata aceitunas verdes sin hueso (80 g)
- 150 g de tomates cherry en mitades
- 1 lata de atún en aceite de oliva (120 g) escurrido en trozos
- 30 g de piñones tostados
- 4 - 8 piparras
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1656 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 18.86 g
- Koolhydraten
- 3.99 g
- Vetten
- 33.86 g
- Vezels
- 3.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos poché con pisto de anchoas y aceitunas
45 Min
Ensalada de lentejas con bacalao
10 Min
Ensalada César
20 Min
Ensalada de pera y beicon con aliño de mostaza
20 Min
Ensalada de quinoa con espárragos blancos y ventresca de atún
30 Min
Ensalada de pulpo y aguacate con salsa criolla de cebolla roja
2h
Ensalada verde con melón, aguacate y cigalas
20 Min
Ensalada con vinagreta de semillas de papaya
15 Min
Ensalada de judiones, aguacate y atún
20 Min
Ensalada de pasta caprese
25 Min
Ensalada de judías blancas con aliño de pipirrana
15 Min
Ensalada de judías blancas con salmón ahumado
5 Min