Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolleta en cuartos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 2 cucharaditas de pimiento choricero
- 500 g de patatas peladas y chascadas en trozos de 2-3 cm
-
400
g de caldo de pescado
of 400 g de fumet de mariscos - 2 - 3 bolsitas de tinta de calamar
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en 6 trozos
- pimienta molida
- tomillo fresco
- sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 896 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 571.8 mg
Alternatieve recepten
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Rape en salsa americana
1 Std.
Marmitako
40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Emulsión de patata con pulpo
50min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 Min
Crema de gambones
45 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min