Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolleta en cuartos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 2 cucharaditas de pimiento choricero
- 500 g de patatas peladas y chascadas en trozos de 2-3 cm
-
400
g de caldo de pescado
of 400 g de fumet de mariscos - 2 - 3 bolsitas de tinta de calamar
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en 6 trozos
- pimienta molida
- tomillo fresco
- sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 896 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 571.8 mg
Alternatieve recepten
Crema de gambones
45 分钟
Rape en salsa americana
1 Std.
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20u.
Txangurro
1hod. 10min
Boletus confitados
30 Min
Chips con puerro y gambas
25 dk
Crema de marisco
40 分钟
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min