![Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d319235c-8d93-4ced-be9a-e44e42fab088/Derivates/9c7a2957-824b-4472-b710-cc748a749335.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 3 - 4 dientes de ajo
- 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
- 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 100 g de agua
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 42.1 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 11.6 g
- Natrium
- 594.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Risotto de bacalao y guisantes con menta
35min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Lentejas con calamares
2 godz. 50 min
Fideos con alcachofas
45min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Lentejas con kale
30min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 godz. 50 min
Calamares a la mallorquina
1h