Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 3 - 4 dientes de ajo
- 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
- 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 100 g de agua
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 42.1 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 11.6 g
- Natrium
- 594.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Borrajas con gambas
40 Min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 Min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 Min
Fideos con alcachofas
45 Min
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30 Min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 Min
Salteado de escarola con puerros
20min