Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 3 - 4 dientes de ajo
- 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
- 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 100 g de agua
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 42.1 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 11.6 g
- Natrium
- 594.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Caballa con cuscús y aguacate
1 godz.
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 Min
Espaguetis integrales con alcachofas y jamón ibérico
1 godz.
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 Min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Tatín de endibias, camembert y jamón
50min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 godz.