Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
TM6 TM5 TM31

Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao

4.5 (29 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
  • 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 clavo
  • 100 g de agua
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos

Voeding
per 1 ración
Calorieën
2627 kJ / 628 kcal
Eiwitten
42.1 g
Koolhydraten
22.6 g
Vetten
41.1 g
Verzadigd vet
5.9 g
Vezels
11.6 g
Natrium
594.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten