Compatibele versies
Crema de guisantes con calamares y tomates salteados
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 400 g de guisantes congelados
- 600 - 800 g de anillas de calamar
- 5 - 6 pellizcos de sal
- 30 g aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 24 tomates cherry enteros
- 1 - 2 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1271 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 263.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisantes con jamón y sepia
50min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min
Crema de guisantes
30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Crema de coliflor con bacalao y beicon
30min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1 Std. 30 Min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1 Std. 30 Min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30min
Guiso de sepia con patatas
1hod.
Sepia asada y guisantes con jamón
40 Min