Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 guindilla roja seca en 2 trozos (sin pedúnculo ni semillas)
- 300 g de chipirones enteros frescos limpios, cortados por la mitad
- 30 g de vino blanco
- 250 g de kale limpio y troceado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 574 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 Std.
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min
Chipirones a la marinera
25 分钟
Calamares con pisto
45 Min
Espinacas con patatas
30min
Acelgas con tomate
30min
Sardinas en papillote
25 分钟
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30min
Tirabeques y judías verdes con aliño de anchoa y tomate
25 分钟
Sardinas en papillote con ensalada de judías verdes
1 Std.
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50 Min