Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 guindilla roja seca en 2 trozos (sin pedúnculo ni semillas)
- 300 g de chipirones enteros frescos limpios, cortados por la mitad
- 30 g de vino blanco
- 250 g de kale limpio y troceado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 574 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas con patatas
30min
Coliflor al vapor con salsa de cacahuetes
50min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35 Min
Papillote de pencas de acelga
30min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20 min
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20 min
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45min
Guarnición de judías verdes con chalotas y cebolla roja
35 Min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min