Compatibele versies
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de queso cheddar en trozos
- 750 g de agua
- 500 - 600 g patatas con piel lavadas
- 250 g de cebolla en cuartos
- 60 g de mantequilla
- 3 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 250 g de repollo cortado en juliana (sin tronco)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1884 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 29.8 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Crumble de batatas con beicon
1 Std. 40 Min
Repollo salteado
25min
Milhojas de repollo
1h 15min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Sopa de repollo, queso y beicon
45min
Pastel de repollo
45min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1 Std. 10 Min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Pastel de patata con kale
1 Std. 40 Min