Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en cuartos
- 150 g de calabaza en dados de 2-3 cm
- 1 tomate maduro en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 4 patatas pequeñas en rodajas (aprox.350-400 g)
- 2 corazones de alcachofa frescos
- 120 g de judías verdes redondas frescas
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- ½ cucharada de comino en grano
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 800 g de agua
-
400
g de bacalao en salazón remojado y desalado, en trozos de 5-6 cm
of 400 g de bacalao al punto de sal, en trozos de 5-6 cm - 1 diente de ajo picado
- 2 huevos duros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 981.2 kJ / 234.8 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Guiso de verduras italiano
40 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 Min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1h 30min
Gurullos con calabaza y pimiento
35 Min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Guiso de alcachofas y batatas con huevo duro
55 min
Estofado de berenjena picante
30 Min