Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en cuartos
- 150 g de calabaza en dados de 2-3 cm
- 1 tomate maduro en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 4 patatas pequeñas en rodajas (aprox.350-400 g)
- 2 corazones de alcachofa frescos
- 120 g de judías verdes redondas frescas
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- ½ cucharada de comino en grano
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 800 g de agua
-
400
g de bacalao en salazón remojado y desalado, en trozos de 5-6 cm
of 400 g de bacalao al punto de sal, en trozos de 5-6 cm - 1 diente de ajo picado
- 2 huevos duros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 981.2 kJ / 234.8 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Callos veganos (setas con garbanzos)
30min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1h
Potaje de vigilia
30min
Arroz con acelgas
40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Caldeirada marinera de mero
50min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Judías al horno con verduras
30min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Sopa de patata con boletus deshidratados
40min