Compatibele versies
Puerros en salsa de nata con mejillones y berberechos al vapor
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berberechos frescos
- 5 pellizcos de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 700 g de puerro en trozos de 2 cm
- 60 g de vino blanco seco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 100 g de nata
- 3 pellizcos de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 652 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 349 mg
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Crema de cebolla roja
1 Std.
Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos
2h 15min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50 Min
Estofado de ventresca de bonito
40 Min
Apio nabo con remoulade
10min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1 godz. 30 min
Menú: Sopa de tomate. Rollitos de repollo rellenos con salsa de setas frescas
1ωρ. 15 λεπτ.
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
11 Std.
Sopa de maíz y pollo con ñoquis de hierbas
1 godz. 30 min
Chucrut marinero (Choucroute de la mer)
35 Min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1ωρ. 15 λεπτ.