Compatibele versies
Puerros en salsa de nata con mejillones y berberechos al vapor
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berberechos frescos
- 5 pellizcos de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 700 g de puerro en trozos de 2 cm
- 60 g de vino blanco seco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 100 g de nata
- 3 pellizcos de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 652 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 349 mg
Alternatieve recepten
Crema de puerros con queso cheddar gratinado
50 Min
Crema de verduras y gambas
1 Std.
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Crumble de batatas con beicon
1 Std. 40 Min
Manzanas asadas con sabayón de moscatel
50 Min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3h
Mejillones con champiñones y puerros en salsa
55 Min
Batatas rellenas agridulces
1h 20min
Guarnición de guisantes partidos al estilo inglés
20 Min
Terrina de salmón con mango
3h 20min
Pastel crujiente de verduras y garbanzos
1h 10 min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50 Min