Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de mango maduro pelado, en trozos de aprox. 2 cm
- 20 g de zumo de lima
- 20 g de miel
- 20 g de mostaza
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de agua
- 4 lomos de bacalao fresco de aprox. 100 g cada uno
- 2 pellizcos de sal
- aceite de oliva virgen extra
- 100 g de lechuga iceberg troceada
- 150 g de zanahoria en juliana
- 150 g de tomates cherry en mitades
- 1 lima en gajos para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 357 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada templada de gulas y gambones
20 Min
Pulpo en salpicón
25min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10min
Remojón de naranja y bacalao
30min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10min
Ensalada césar de salmón con achicoria
20 Min
Cóctel de mariscos tropical
15 Min
Ensalada de pulpo y aguacate con salsa criolla de cebolla roja
2h
Tartar de aguacate y tomates secos con mousse de atún
30min
Ensalada verde con delicias de mar
10min
Ensalada de judías blancas con aliño de pipirrana
15 Min
Gambones con ensalada de verano (HESTAN CUE)
15 Min