Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de mango maduro pelado, en trozos de aprox. 2 cm
- 20 g de zumo de lima
- 20 g de miel
- 20 g de mostaza
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de agua
- 4 lomos de bacalao fresco de aprox. 100 g cada uno
- 2 pellizcos de sal
- aceite de oliva virgen extra
- 100 g de lechuga iceberg troceada
- 150 g de zanahoria en juliana
- 150 g de tomates cherry en mitades
- 1 lima en gajos para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 357 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Ensalada templada de gulas y gambones
20min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Bol de sardinas, mejillones, tomate y pan
45min
Ensalada niçoise con emulsión de sardinillas
35min
Ensalada verde con melón, aguacate y cigalas
20min
Ensalada verde con delicias de mar
10min
Ensalada de espinacas, pollo y melón
35min
Ensalada nórdica de arroz y salmón con aliño de eneldo
30min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min
Cóctel de mariscos tropical
15min