Compatibele versies
Judías blancas con patatas al aroma de romero con salsa de tomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 300 g de patata en trozos de 2 cm
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 20 g de tomate concentrado
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- 150 g de judías blancas cocidas (en conserva), escurridas y aclaradas
- 100 g de vino blanco para cocinar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1778 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 81.3 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 650 mg
Alternatieve recepten
Judías blancas a la hortelana
45 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Huevos a la riojana
1 godz. 45 min
Fideuá de verduras y pollo
30 min
Guiso de verduras al azafrán
45 min
Patatas guisadas con huevos
45 min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 min
Arroz de latas
30 min
Judías verdes con garbanzos y salmón
30 min
Vichyssoisse con pasta
35 min
Goulash de chorizo con verduras, garbanzos y pasta
30 min