Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 g de ramilletes de coliflor pequeños
- 3 - 4 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 30 g de puerro en rodajas
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de carne picada de ternera
- 200 g de tomate maduro pelado, en trozos de 2-3 cm
- 2 ½ cucharaditas de tomillo seco
- ½ cucharadita de albahaca seca
- 1 - 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 80 g de tomate concentrado
- 60 g de nata
-
250
g de mozzarella fresca en trozos de 2 cm
of 250 g de mozzarella rallada - 1 ramita de tomillo fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 848.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor con pesto de pistachos
1 Std.
Coliflor tika masala
30 Min
Gratinado de brócoli, champiñón y jamón con crumble de frutos secos
1 Std. 30 Min
Brócoli dorado con salsa de atún
20 Min
Estofado cremoso de pavo y puerro
35 Min
Muslos de pollo a la cerveza
1 Std. 30 Min
Pavo y champiñones en salsa cremosa con pasta
45min
Pastel de patata con acelgas y bacalao
1 Std. 15 Min
Coliflor a la parmesana
40min
Bolitas de coliflor con salsa de tomate y beicon
1 Std.
Tortilla al horno con guisantes
30 Min
Estofado de pavo al ajillo
45min