Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 800 g de verduras variadas (zanahoria, col, acelga, nabo, cebolla, apio y puerro) en juliana
- 1200 g de agua
- 2 pastillas de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 600 g de lomos de rape sin piel ni hueso en dados de 2-3 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 909 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1019.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 Min
Sopa juliana con verduras frescas
40 Min
Patatas guisadas con champiñones
45 Min
Sopa con tropezones versátil
50 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Potaje con garbanzos
35 Min
Estofado de ventresca de bonito
40 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Potaje de repollo con restos del cocido
40 Min
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45 Min
Sopa de jamón y espárragos
35 Min
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min