Compatibele versies
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de patatas fritas chips
- 1 cucharadita de pimentón (agridulce o picante)
- 30 g de aceite de oliva y un chorrito más para servir
- 500 g de puerros en rodajas de 1 cm (la parte blanca)
- 50 g de miel
- 8 lomos de merluza frescos sin piel ni espinas (600-700 g)
- 1 patata mediana en trozos (aprox. 150 g)
- 10 g de sal
- 500 g de caldo de verduras
- 1 pellizco de sal en escamas ahumada
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 8 raciones
- Calorieën
- 7374.4 kJ / 1764.2 kcal
- Eiwitten
- 132.9 g
- Koolhydraten
- 129.2 g
- Vetten
- 79.5 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 20.6 g
- Natrium
- 7183.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón gratinado con crema de manzana
30 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 min
Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)
1sa
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 min
Salmón y arroz basmati con salsa crema de eneldo
40 min
Salmón con costra de almendras y pappardelle con espárragos
35 min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Lubina con salsa de trufa
40 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min