Compatibele versies
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de patatas fritas chips
- 1 cucharadita de pimentón (agridulce o picante)
- 30 g de aceite de oliva y un chorrito más para servir
- 500 g de puerros en rodajas de 1 cm (la parte blanca)
- 50 g de miel
- 8 lomos de merluza frescos sin piel ni espinas (600-700 g)
- 1 patata mediana en trozos (aprox. 150 g)
- 10 g de sal
- 500 g de caldo de verduras
- 1 pellizco de sal en escamas ahumada
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 8 raciones
- Calorieën
- 7374.4 kJ / 1764.2 kcal
- Eiwitten
- 132.9 g
- Koolhydraten
- 129.2 g
- Vetten
- 79.5 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 20.6 g
- Natrium
- 7183.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Lubina con salsa de trufa
40min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)
1 godz.
Vichyssoise de aguacate con gambones
1 godz. 30 min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 Min
Salmón gratinado con crema de manzana
30 Min
Salmón con salsa de mango, judías verdes y zanahorias
1 godz.
Crema de calabaza con raviolis
35 Min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min