Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de dados de beicon de aprox. 1 cm
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de ramilletes de coliflor de 2-3 cm
- 600 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta blanca molida
- 500 g de lomo de bacalao fresco, sin piel ni espinas, en trozos 3-4 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1438 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de alcachofas
45 Min
Crema de apio
40 Min
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 Min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Crema de acelgas y piñones
45 Min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 Min
Crema de judías verdes
35 Min
Crema de coliflor y garbanzos
40 Min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30 Min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 Min
Crema de espárragos verdes
40 Min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 Min