Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de agua
- 600 g de acelgas limpias, troceadas
- 5 - 6 ajetes en trozos de 2 cm
- aceite de oliva (para pincelar)
- 4 huevos
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 626 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 min
Judías verdes crujientes con chalotas
35 min
Ensalada de espárragos, boquerones y queso fresco
40 min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35 min
Espinacas con patatas
30 min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50 min
Acelgas en adobillo
40 min
Espinacas con pasas y piñones
15 min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min
Coliflor salteada para dos
25 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min