Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 alcachofas frescas (aprox. 1200 g)
-
½
limón
of 3 - 4 ramitas de perejil fresco - 200 g de aceite de oliva
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1500 g de agua
- 2 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 6.78 g
- Vetten
- 20.58 g
- Vezels
- 28.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Blinis con tartar de salmón
1ч. 20 мин.
Alcachofas al limón
40 мин.
Alcachofas a la romana
50 мин.
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2ч. 20 мин.
Lubina a la sal con patatas
30 min
Alcachofas a la cerveza
45 min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30 min
Cigalas al ajillo
20 Min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Rodaballo con patatas panadera
40 мин.