Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de tomates maduros
- 30 g de pimiento rojo
- 1 diente de ajo
- 15 g de cebolleta
- 70 g de pan duro (del día anterior)
- 10 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de cerezas deshuesadas
-
200
g de agua muy fría
of 200 g de cubitos de hielo - 6 ramitas de hierbabuena fresca (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un chorrito más para servir)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 604 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 2.53 g
- Koolhydraten
- 13.57 g
- Vetten
- 8.86 g
- Vezels
- 2.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho de manzana verde
10 min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5 min
Gazpacho de melón
15 dk
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 menit
Gazpacho de mango
15 dk
Gazpacho de fresas con queso feta
10 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 menit
Gazpacho de albaricoques
1j 15 menit
Gazpacho de aguacate
10 min
Gazpacho de remolacha
10 min
Gazpacho de melón
10 min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1j 10 menit