Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de nueces peladas
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 125 g de dados de beicon ahumado
- 500 - 600 g de pencas de acelga en trozos de 2 cm
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 973 kJ / 232.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 980 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor con bechamel
55 Min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1 Std. 30 Min
Borrajas con gambas
40 Min
Acelgas con tomate
30 Min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 Min
Repollo salteado
25 Min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20 Min
Acelgas con patatas
45 Min
Cardo a la cerveza
25 Min
Salteado de escarola con puerros
20 Min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 Min
Acelgas en adobillo
40 Min