Compatibele versies
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 6 puerros cortados en trozos grandes (6-8 cm)
- 150 g de cebolleta recta en trozos
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) y algo más para espolvorear
- 75 g de aceite de oliva
- 30 g de harina
- 50 g de vino blanco
- 400 g de caldo de pescado
- 300 g de langostinos crudos medianos pelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1015 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con gulas y gambones
35min
Crema de gambones
45min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30min
Gambones con ensalada de verano (HESTAN CUE)
15 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min
Setas a la crema
20min
Setas de cardo con gambas
40min
Risotto de espinacas y gambas
25min