Compatibele versies
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 6 puerros cortados en trozos grandes (6-8 cm)
- 150 g de cebolleta recta en trozos
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) y algo más para espolvorear
- 75 g de aceite de oliva
- 30 g de harina
- 50 g de vino blanco
- 400 g de caldo de pescado
- 300 g de langostinos crudos medianos pelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1015 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de gambones y calabacín
25 min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1sa
Alcachofas con champiñones y beicon
50 min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Judías verdes crujientes con chalotas
35 min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 godz. 15 min
Setas de cardo con gambas
40 min
Berenjenas caprese en caponata
50 min
Puerros en salsa de nata con mejillones y berberechos al vapor
1sa