Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 6 pellizcos de sal
- 250 g de arroz basmati
- 200 g de hojas de espinaca frescas
- 4 lomos de bacalao fresco (aprox. 600 g)
- 4 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 150 g de nata
- 10 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de maicena
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1938 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 738.8 mg
Alternatieve recepten
Lubina al vapor con brócoli y vinagreta de encurtidos
25min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Salmón al vapor con verduras
30min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Menú: dorada con patatas, judías verdes y salsa de tomate (para dos)
45min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Merluza al vapor de almejas
30min