Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de calabaza en trozos de 3 cm
- 200 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos (más 4 cucharadas para decorar)
- 1 palo de canela
- ½ cucharadita de comino en grano
- 300 g de caldo de verduras
- 1 pellizco de sal
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (de aprox. 80-100 g c/u)
- 150 g de leche evaporada
- 5 - 6 tallos de cebollino picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1285 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 542.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 Min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 Min
Crema de guisantes
30 Min
Crema de judías blancas con espinacas
30 Min
Crema de calabaza con raviolis
35 Min
Crema de judías blancas y calabaza
30 Min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50 Min
Crema de coliflor y garbanzos
40 Min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 Min
Sopa griega de garbanzos
25min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 Min