Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de calabaza en trozos de 3 cm
- 200 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos (más 4 cucharadas para decorar)
- 1 palo de canela
- ½ cucharadita de comino en grano
- 300 g de caldo de verduras
- 1 pellizco de sal
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (de aprox. 80-100 g c/u)
- 150 g de leche evaporada
- 5 - 6 tallos de cebollino picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1285 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 542.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de verduras y gambas
1 godz.
Crema de guisantes
30 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min
Crema de judías blancas y calabaza
30 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Sopa griega de garbanzos
25min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Crema de calabaza con raviolis
35 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 min
Crema de judías blancas y verduras
30 min