Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de galets
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 24 - 32 galets (aprox. 150 g)
Crema de foie
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de foie mi-cuit de pato
Caldo
- 150 g de zanahoria en trozos
- 150 g de puerro (parte blanca) en rodajas
- 100 g de puerro (parte verde) en rodajas
- 2 huesos de espinazo en salazón bien lavados
- 1 hueso de jamón sin corteza
- 1 muslo de pollo sin piel
- 50 g de garbanzos cocidos
- 1000 - 1500 de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1051 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 252.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Trinxat de col
1h 15min
Panellets
10 Std. 30 Min
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Albóndigas con sepia
1h 20min
Coca de Llavaneres
1h
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Sopa de navidad con galets rellenos
1h 15min
Sangría de cava y frutas
15 Min
Pollo al chocolate con cigalas y boletus
1h 15min
Esqueixada de bacalao
15 Min