Compatibele versies
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g de berberechos al natural (en conserva)
- 500 g de espárragos blancos (en conserva) gordos (1 tarro)
- 1 cucharada de mayonesa
- ½ diente de ajo
- 15 - 20 g de cilantro fresco y un poco más para decorar
- 30 g de pimiento verde italiano en trozos
- 40 g de aguacate
- 10 g de vinagre de jerez
- 1 pellizco de sal
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 tomates cherry en dados de 5 mm
- piel de lima rallada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 624 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 277.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10min
Ensalada templada de gulas y gambones
20 Min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Puerros en vinagreta
30 Min
Langostinos al romesco
15min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2h 35min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Ensalada de tomate con ventresca
45 Min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 Std. 20 Min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 Min