Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 300 g de mejillones frescos limpios
- 400 - 450 g de cardo congelado
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 pellizco de colorante amarillo (optioneel)
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 9.55 g
- Koolhydraten
- 41.89 g
- Vetten
- 11.53 g
- Vezels
- 2.62 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Cardo a la cerveza
25min
Arroz con borrajas y pollo
40min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20min
Menestra de verduras a la sidra
1h 30min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45 min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15 godz. 10 min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2h 50min