Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de almejas frescas
- 30 g de sal
- 300 g de agua
- 6 lomos de corvina (aprox. 100-150 g c/u)
- 300 g de caldo de pescado
- 1 diente de ajo
- 400 g de puerro en rodajas de 2 cm
- aceite para pincelar
- 20 g de almendra molida
- 100 g de mantequilla en trozos y 10 g más para la sartén
- 40 g de vino blanco
- 1 cucharadita de vinagre de jerez
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 - 2 cucharadas de almendra laminada tostada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1288 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 636 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Corvina con ratatouille
45min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Lubina con salsa de trufa
40min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Dorada con guarnición de pimientos
2h 45 min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 Std.
Rodaballo al vapor con uvas
30 Min
Corvina a la roteña
45min
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1h 5min
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45min
Merluza al cava
1 Std.