Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1100 - 1300 g de rabillo de ternera en una pieza
- 300 g de cebollitas francesas cortadas en cuartos
- 60 g de mantequilla
- 4 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de vino blanco para cocinar (p. ej. El Guiso®)
- 200 g de agua
- 20 g de caramelo líquido
- 100 g de orejones de albaricoque
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso
- 1 cucharadita de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1605 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 42.77 g
- Koolhydraten
- 12.28 g
- Vetten
- 18.18 g
- Vezels
- 3.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Redondo de ternera asado con verduras
1h 35min
Redondo de ternera al whisky con patatas
2ωρ. 40 λεπτ.
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Ternera al ron con setas
25min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 Min
Entraña de ternera al chimichurri
30min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1h
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1h 10min
Merluza con calabaza y patata
40min
Filetes de ternera al vino
25min
Cestas de lentejas con butifarra
1h 20min