Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa romesco
- 130 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras sin tallo ni semillas
- 1 guindilla seca
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
-
2
tomates maduros en cuartos
of 150 g de tomate triturado en conserva en cuartos - 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
Calabacines
- 120 g de aceite de oliva
- 130 g de harina
- 50 g de queso parmesano
- 110 g de pan rallado
- 1 cucharada de perejil seco
- 2 calabacines
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 huevos batidos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2560 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 970.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sardinas en escabeche
48h 25min
Rape al oporto
50min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Ceviche de boquerones
1 Std.
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
2h 30 min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2 Std. 20 Min
Croquetas de pollo asado con curry
8 Std. 45 Min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 Min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 godz. 30 min
Buñuelos de bacalao especiados
1 Std.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min