Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa romesco
- 130 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras sin tallo ni semillas
- 1 guindilla seca
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
-
2
tomates maduros en cuartos
of 150 g de tomate triturado en conserva en cuartos - 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
Calabacines
- 120 g de aceite de oliva
- 130 g de harina
- 50 g de queso parmesano
- 110 g de pan rallado
- 1 cucharada de perejil seco
- 2 calabacines
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 huevos batidos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2560 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 970.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buñuelos de bacalao especiados
1hod.
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1hod.
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 Min
Olivada y aceite de oliva negra de Aragón
20min
Sopa fría de melón
10min
Salsa brava
10min
Langostinos al romesco
15min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min