Compatibele versies
Tosta de chalota y pera caramelizada con queso de cabra
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 peras
- 150 g de chalota en mitades
- 50 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal en escamas® Maldon®
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de azúcar moreno
- 100 g de vino blanco para cocinar
- 6 rebanadas de pan de molde integral (por ej. Oroweat® 12 cereales y semillas)
- 200 g de queso de cabra en rulo cortado en rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 984 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minitostas de falso tartar de tomate
20min
Hojaldre de setas y beicon
1h
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1h 10min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50 Min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1h
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1h 10min
Ensalada de pera y beicon con aliño de mostaza
20min
Queso al horno con mermelada de frutos silvestres y chía
1h
Limosneras de verduras y pollo
1h
Bombones de cherry al pesto
1h
Miniquiches de beicon y champiñones
30min