Compatibele versies
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crujiente de jamón ibérico
- 6 - 8 lonchas de jamón ibérico (muy finas)
Helado de queso Idiazábal
- 100 g de queso Idiazábal
- 100 g de azúcar
- 250 g de queso mascarpone
- 250 g de yogur griego
Salmorejo
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1000 g de tomate maduro
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de pan (del día anterior)
- 30 g de vinagre
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo
10 min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 Std. 30 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Salmorejo para dos
45 Min
Ajoblanco
5 menit
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 Min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 menit
Salmorejo de fresas
30 menit
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4 Std. 45 Min
Helado de pimientos del piquillo confitados con ajoblanco
4h 15min