![Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6637855E-BABB-42FE-8E13-6D7AB545D37D/Derivates/430BEDCA-D003-4B65-BB1E-13C29C9D1EAC.jpg)
Compatibele versies
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crujiente de jamón ibérico
- 6 - 8 lonchas de jamón ibérico (muy finas)
Helado de queso Idiazábal
- 100 g de queso Idiazábal
- 100 g de azúcar
- 250 g de queso mascarpone
- 250 g de yogur griego
Salmorejo
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1000 g de tomate maduro
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de pan (del día anterior)
- 30 g de vinagre
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Gazpacho de melón
15 Min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Gazpacho de fresas con queso feta
10 Min
Salmorejo de fresas
30 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Gazpacho de melón
10 Min
Gazpacho de manzana verde
10 Min
Salmorejo
10 Min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 min