Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pulpos cocidos (aprox. 800-900 g c/u)
Salsa romesco
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras (sin tallo ni semillas)
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 130 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1356 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 30.55 g
- Koolhydraten
- 2.12 g
- Vetten
- 21.44 g
- Vezels
- 1.39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48j
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40min
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1h 40min
Parmentier de batata y pato confitado
50min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Langostinos al romesco
15min