Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pulpos cocidos (aprox. 800-900 g c/u)
Salsa romesco
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras (sin tallo ni semillas)
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 130 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1356 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 30.55 g
- Koolhydraten
- 2.12 g
- Vetten
- 21.44 g
- Vezels
- 1.39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Langostinos al romesco
15 min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40p
Esqueixada de bacalao
15 min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 Min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 Min
Parmentier de batata y pato confitado
50 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4h 15min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
1 Std. 15 Min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min