Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 1 trozo de morcillo de ternera (aprox. 200 g)
- 1 trozo de lacón (aprox. 200 g) previamente desalado durante 12 horas
-
1
trozo de pecho de ternera (aprox. 200 g)
of 1 trozo de falda de ternera (aprox. 200 g) - 1 trozo de tocino entreverado curado (aprox. 200 g)
- 30 - 40 g de unto
- 1200 g de agua
- 1 manojo de grelos (aprox. 300 g limpios)
- 2 chorizos semicurados (aprox. 200 g) (optioneel)
- 350 g de patata chascada
- 6 patatas pequeñas (aprox. 300 g)
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1579 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1148.3 mg
Alternatieve recepten
Caldo gallego exprés
30min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2h 15min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Fabada asturiana de mazapán
2h
Empanada de lacón con grelos
2h
Empanada de zamburiñas
1h 20 min
Orejas de carnaval
30min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50 min
Filloas
1h
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min