Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 6 dientes de ajo
- 600 g de cebolla roja en octavos
- 1000 g de aguja de cerdo en trozos de 5 cm, salpimentados
- 2 hojas de laurel secas
- 200 g de vino de Jerez seco
- 100 g de brandy
- 200 g de caldo de carne
- 30 g de vinagre
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 6 - 8 granos de pimienta negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2171 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 540.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fritada con pollo
1h 10min
Muslos de pollo a la cerveza
1 Std. 30 Min
Goulash de ternera con patatas y manzana
1 godz. 25 min
Fideos al corinto estilo bereber
1 Std. 30 Min
Pollo a la catalana
55 min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1 godz.
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Solomillo al whisky
45 min
Carrilleras estofadas con salsa de arándanos
1 godz.
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40 min
Costillas con salsa de café
1 godz.
Ternera estofada con ñoquis
1 Std. 30 Min