Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en juliana
- 200 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- 200 g de pimiento verde en tiras de 1 cm
- 2 dientes de ajo laminados
- ½ cucharadita de sal
- 15 g de azúcar (optioneel)
- 6 muslos de pollo con piel salpimentados (ver sugerencia)
- 2 - 3 cucharadas de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 318 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 Std.
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1 Std.
Asadillo de judías verdes
40min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Menestra de verduras con aguja de cerdo
40min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1 Std.
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Ternera estofada con ñoquis
1 Std. 30 Min