Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en juliana
- 200 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- 200 g de pimiento verde en tiras de 1 cm
- 2 dientes de ajo laminados
- ½ cucharadita de sal
- 15 g de azúcar (optioneel)
- 6 muslos de pollo con piel salpimentados (ver sugerencia)
- 2 - 3 cucharadas de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 318 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 Std.
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 min
Carrilleras de cerdo con champiñones, alcachofas y cuscús
50 min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40 min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Estofado de pavo al ajillo
45min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15min