![Fumet de pescado y gambas Fumet de pescado y gambas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE727527-C03F-4D91-8E2C-4DDA04F6D832/Derivates/F0585969-5D2B-41A4-81F5-7A3EAB3A07F6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de gambas arroceras crudas (sólo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
- 1 puerro cortado en trozos (3 cm)
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de agua
- 150 g de huesos de rape
- 1 cucharadita de sal
- 2 ramitas de perejil fresco
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 376 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
10 min
Ensaladilla rusa
1hod. 15min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Arroz caldoso
1hod. 15min
Fumet de pescado y gambas
20min
Alioli
10 min
Potaje de vigilia
30 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Lasaña boloñesa
2h 30min
Arroz a la cubana
1h
Sopa de pescado
55min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min