Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 500 g de cebolla en cuartos
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 100 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 150 - 200 g de pasas sin semillas
- 400 - 500 g de bacalao al punto de sal (desmenuzado)
Masa
- 250 g de leche
- 100 g de aceite de oliva
- 30 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de harina de trigo
Montaje
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2524.7 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 28.6 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada de bacalao y manzana
1 Std. 40 Min
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1h 10 min
Caldo gallego de grelos
4u. 10min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2h 15min
Empanada de maíz con vieiras
1 Std. 30 Min
Croquetas de centollo
7h
Orejas de carnaval
30 Min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Filloas
1 Std.
Vieiras "Rias baixas"
1h 10 min