Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de harina de espelta
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 60 g de aceite de girasol
- 110 g de agua
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de pimiento rojo
- 20 g de mantequilla
- 300 g de pechuga de pollo en trozos de 3-4 cm, semicongelados
- ½ cucharadita de pimienta molida
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- 3 cucharadas de picatostes
- 4 cucharadas de leche
- harina de espelta
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- leche
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 649 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas de pollo
2 Std. 30 Min
Empanadillas de Lorca
2 Std.
Empanadas criollas
3h
Empanadillas de hamburguesa
30 min
Albóndigas y patatas con queso
1 godz.
Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella
1 godz.
Empanadillas de bonito y pisto
1 godz. 45 min
Bizcochitos puntos de chocolate
1 Std. 40 Min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2h 10 min
Empanadilla XXL con pisto y atún
2h 10 min
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50 min
Lasaña de ternera y queso manchego (sin tomate)
1 Std. 50 Min