Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puré de calabaza
- 350 - 400 g de calabaza pelada en trozos (3-4 cm)
Masa
- 75 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
-
½
cucharadita de canela molida
of 1 cucharada de vainilla líquida - 50 g de mantequilla fundida
- 50 g de azúcar
- 350 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Formado y decoración
- 1 huevo batido
- 4 - 5 cucharadas de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 930 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 92 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minirroscón de Reyes
3h
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Buñuelos de viento de calabaza
1 Std. 10 Min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2h 30 min
Rosquillas de espelta y queso cremoso
50 min
Corona de brioche con crema de whisky
5h
Pan de calabaza y arándanos con masa madre
16h 20min
Panecillos calabaza
2h 30 min
Scones de calabaza
1 Std.
Hot cross buns (Mini brioche de Pascua)
2h 30 min
Bollos de pan de batata
3h