Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de harina de repostería
- 1 trozo de mantequilla
- 200 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1399.1 kJ / 334.4 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 41.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de queso estilo "La Viña"
2sa
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Croquetas de pollo asado con curry
8 Std. 45 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1sa 10 dk
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 Std. 40 Min
Tarta gijonesa
4 Std.
Tronquitos de turrón
1h 40min
Buñuelos de bacalao especiados
1sa
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Coca de cerezas
2 godz. 20 min
Caracolas de hojaldre con gorgonzola
45 min