Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de avellanas
- 75 g de azúcar
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de leche entera
- 75 g de aceite de girasol
- 2 láminas de masa de hojaldre, cuadradas
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1442 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 14.6 g
- Natrium
- 100.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake de yogur y chocolate
1 Std. 30 Min
El brioche de Paco Torreblanca
9u.
The new choco king
3h 45min
Rolls con fresas
2 godz. 50 min
Bollitos de manzana y pasas
2h 30min
Rolls de arándanos con crema de queso
2h 30min
Corona de brioche con chocolate
4 godz. 45 min
Hojaldre de chocolate y avellanas
2 Std.
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Coulant de chocolate
25min
Larpeira
1 Std. 55 Min