Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de panceta ahumada
- 250 g de morcillo de ternera
- 50 g de cecina
- 2000 g de agua
- 80 g de tocino entreverado curado
- 80 g de oreja de cerdo fresca
-
½
manita de cerdo
of 100 g de careta de cerdo - 100 g de lacón (previamente desalado)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- ½ cucharadita de sal (y algo más para el repollo)
- 250 g de gallina
- 300 g de patatas en trozos
- 1 - 2 chorizos semicurados (aprox. 150 g)
- 400 g de repollo liso verde en 4-5 trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 - 70 g de fideos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4029 kJ / 963 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 57.5 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 1742.3 mg
Alternatieve recepten
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1 Std. 10 Min
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 Std. 30 Min
Cocido madrileño
2h 15min
Judías blancas con patatas y compango
1h 35min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Torrijas a la plancha (sin azúcar)
2h 20 min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 godz. 30 min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Cocido madrileño para dos
2 Std.