Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 4 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 350 g de agua
- 20 g de harina de trigo
- 500 g de verduras variadas (zanahoria, puerro, nabo, apio, etc.) en trozos de 2 cm
-
2
ramitas de tomillo fresco
of 2 ramitas de romero fresco -
2
cucharadas de concentrado de caldo de verduras casero
of 2 pastillas de caldo de verduras (para 0,5 l) desmenuzadas - ¼ de cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 300 g de filetes de pechuga de pavo sin piel en trozos de 3 cm
- 200 g de patata con piel, en dados de 2 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1655 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muslos de pollo a la cerveza
1 Std. 30 Min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Cazuela de patatas con pollo para dos
45 min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Sopa de coliflor con pollo
40min
Jamoncitos de pollo con cítricos
5h
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Sopa de pavo y repollo
40min
Sopa de albóndigas y garbanzos
45 min
Rancho aragonés
1 Std. 30 Min
Menú: Pastel de carne Toscano con salsa de champiñones, judías verdes y arroz de coliflor
45 min
Estofado cremoso de pavo y puerro
35 min