Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 4 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 350 g de agua
- 20 g de harina de trigo
- 500 g de verduras variadas (zanahoria, puerro, nabo, apio, etc.) en trozos de 2 cm
-
2
ramitas de tomillo fresco
of 2 ramitas de romero fresco -
2
cucharadas de concentrado de caldo de verduras casero
of 2 pastillas de caldo de verduras (para 0,5 l) desmenuzadas - ¼ de cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 300 g de filetes de pechuga de pavo sin piel en trozos de 3 cm
- 200 g de patata con piel, en dados de 2 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1655 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas a la hortelana
45min
Marmitako de salmón
1h
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Estofado cremoso de pavo y puerro
35 Min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15 min
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2u. 40min
Pollo a la huertana
45min
Sopa de coliflor con pollo
40min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Sopa de pavo y repollo
40min
Pechuga de pavo con chiminesa y ensaladilla
25 Std.