Compatibele versies
Carrilleras de cerdo con champiñones, alcachofas y cuscús
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de carrilleras de cerdo en trozos de 2 cm
- 100 g de vino blanco
- 1 guindilla roja seca (sin pedúnculo ni semillas)
- 200 g de agua
- 150 g de champiñones frescos en cuartos
- 150 g de corazones de alcachofa congelados
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 60 g de cuscús
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1373 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 456 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Pollo al brandy con ciruelas y piñones
45min
Mejillones con champiñones y puerros en salsa
55min
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2h
Jamoncitos de pollo con cítricos
5h
Pollo relleno al vapor
1h 20min
Ragout de pollo
45min
Judías verdes con garbanzos y salmón
30min
Pavo al jengibre con setas, espinacas y brócoli
30min
Carrilleras estofadas con salsa de arándanos
1h
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40min
Estofado de pavo al ajillo
45min