Compatibele versies
Carrilleras de cerdo con champiñones, alcachofas y cuscús
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de carrilleras de cerdo en trozos de 2 cm
- 100 g de vino blanco
- 1 guindilla roja seca (sin pedúnculo ni semillas)
- 200 g de agua
- 150 g de champiñones frescos en cuartos
- 150 g de corazones de alcachofa congelados
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 60 g de cuscús
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1373 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 456 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40min
Solomillo al whisky
45 min
Almejas al vino blanco con arroz
1sa 40 dk
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45 min
Meloso de pasta
20min
Judías verdes con garbanzos y salmón
30min
Guiso marinero con patatas
45 min
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Conejo en salmorejo
9h