Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 espárragos blancos frescos
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 60 g de cebolleta cortada en rodajas
- 50 g de jamón curado en dados
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mantequilla
- 20 g de harina
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 300 g de leche
- 4 lonchas de jamón de York cortadas por la mitad
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Txangurro
1sa 10 dk
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
1sa
Coliflor con bechamel
55 dk
Borrajas con gambas
40 min
Boletus confitados
30 min
Puerros en vinagreta
30 min
Espárragos gratinados con salsa de queso
30 min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1sa
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 dk
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3u.