Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 hojas de gelatina
- 1000 g de tomate maduro, pelado y sin semillas
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 180 g de berenjena en dados de 0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en brunoise
- 100 g de pimiento rojo en brunoise
- 200 g de calabacín en dados de 0.5 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 397 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 114.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min
Espiral de lombarda y manzana
40min
Samosas de espinacas y queso feta
30min
Ensalada griega de patata
1h 10min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10min
Tarta Tatin de cebolla con caramelo a las hierbas
1h 40 min
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40min
Ensalada de tomate con ventresca
45 Min
Gominolas de cava
4 Std. 30 Min
Terrina de verano
24hod. 20min
Ensalada de arroz con langostinos y salsa de queso para llevar
40min
Ensalada de tomate y sardina ahumada con helado de aceite de oliva
4 Std. 15 Min