Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 hojas de gelatina
- 1000 g de tomate maduro, pelado y sin semillas
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 180 g de berenjena en dados de 0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en brunoise
- 100 g de pimiento rojo en brunoise
- 200 g de calabacín en dados de 0.5 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 397 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 114.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel frío de pisto
3h
Ensalada de pepino con aguacate y garbanzos crujientes
45min
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Arrollado de salmón en aguacate
40min
Bombones de cherry al pesto
1h
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1h 45min
Milhojas de manzana con crema de canónigos y nueces
15min
Panzanella de invierno
20min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 Std. 40 Min