Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 hojas de gelatina
- 1000 g de tomate maduro, pelado y sin semillas
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 180 g de berenjena en dados de 0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en brunoise
- 100 g de pimiento rojo en brunoise
- 200 g de calabacín en dados de 0.5 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 397 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 114.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada ratatouille
1 Std.
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45min
Trío de dips
45min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Zoodles de zanahoria con pesto verde
50 Min
Choux de trucha ahumada
1 Std. 20 Min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1h 30min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Pudin de perdiz
26h 15min
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1 Std. 45 Min
Saquito de camembert
30 Min
Tarta de tres quesos y tomates cherrys
30 Min